3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

İstanbulspor maçı hazırlıkları sürüyor

Diyarbakırspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Mustafa Uğur yönetiminde yapılan antrenmanda Yeşil-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve kültür fizik hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Teknik Direktör Mustafa Uğur, İstanbulspor maçında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu belirterek, "Takımda herhangi bir olumsuzluk yok. Tüm düşüncemiz deplasmanda oynayacağımız İstanbulspor maçını kazanmak. Bu maçı kazanmamız halinde play-off yolunda avantaj elde edeceğiz" dedi.

Genel Kaptan Dr. Abdurrahman Yakut ise, sezon başından bu yana talihsiz puanlar kaybettiklerini söyleyerek, "Eğer sahamızda kaybettiğimiz puanlar olmasaydı, haftalar öncesinde Süper Lig'e çıkmayı garantilerdik. Ancak şimdi amacımız önce play-off'a katılmak, ardından da Süper Lig'e yükselmek. İstanbul'daki tüm taraftarlarımızı Pazar günü maça davet ediyoruz" diye konuştu.

Takım kaptanı Serkan Özsoy da, hedeflerinin Süper Lig olduğunu söyleyerek, "İstanbulspor maçına konsantre olduk. İstanbulspor maçında tek hedefimiz galibiyet. Play-off'lara kalarak daha sonra Süper Lig'e çıkacağız" dedi.

.
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2008 Perşembe 15:37:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?