3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

İstanbulspor maçı hazırlıkları sürüyor

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor, İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Mustafa Uğur yönetiminde yapılan idmana sakat olan Atilla ile Çağatay katılmadı. 2 saat süren idmanda futbolcuların neşeli hareketleri dikkat çekti.

Teknik Direktör Mustafa Uğur, deplasmanda oynayacakları İstanbulspor maçı için futbolcuların dikkatlerini çektiklerini belirterek, "Maça, rakibimizin ligden düşmüş olduğu düşüncesiyle çıkmayacağız. Futbolcularımla toplantı yaptım. Kendilerine çok dikkatli olmaları gerektiğini izah ettim. Maça motive olmalarını istedim. Hedefimiz 3 puan" dedi.

Diyarbakırspor'un golcü futbolcusu Hüseyin Kartal ise İstanbulspor maçının çok önemli olduğunu ifade ederek, "Ligde iyi bir konuma geldik. Bunu da çok iyi korumamız ve garanti altına almamız gerekiyor. Diyarbakırspor'a da bu yakışır. İstanbulspor maçını kazanmak ve gol atmak için elimden geleni yapacağım" şeklinde konuştu.

Yeşil-kırmızılı takımın bir diğer golcü futbolcusu Şadi Çolak da ilk hedeflerinin play-off'a kalmak sonrasında ise Süper Lig'e çıkmak olduğunu söyledi. Çolak, "Önemli olan tüm arkadaşlarımla birlik beraberlik içerisinde sahadan galip ayrılmayı sağlamaktır. Rakibimizin ligdeki durumu bizi kesinlikle ilgilendirmemeli ve kandırmamalı. Bizim işimiz kalan 2 maçımızda rakip filelere gol yağdırıp 6 puanı kazanabilmektir. İnşallah bunu gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Adnan Öktüren ise, takımın başarılı olmamasını isteyenlerin olduğunu ileri sürdü. Yollarına taş koyup başarılı olmamaları için çeşitli ayak oyunları yapanların bulunduğunu iddia eden Başkan Öktüren, "Biz, Diyarbakırspor'un yönetimine başarılı olabilmek, bir şeyler yapabilmek için geldik. Önümüze pürüzler, engeller çıkarılıyor. Defalarca kongre yapıldığı halde Diyarbakırspor'a sahip çıkmayanlar görev almaktan kaçanlar, şimdi de kulübü zor duruma sokmak için ellerinden ne geliyorsa onu yapıyorlar. Her şeye rağmen hedefimiz şimdi play-off'a kalmaktır. Sonra da Süper Lig'dir" dedi.

.
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2008 Çarşamba 13:36:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?