3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Kaçakçılara ağır darbe

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince son bir hafta içerisinde yapılan operasyonlarda uyuşturucu madde, kaçak sigara ve tarihi eser ele geçirildi.

Diyarbakır Valiliği'nden konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, "Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 18-24 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda 2 kilogram toz esrar, 2 adet kaleşnikof piyade tüfeği, 2 adet av tüfeği, 1 adet tabanca, 63 adet fişek, 2 adet şarjör, 1920 paket kaçak sigara, 20 adet tarihi eser parçası ve 1 adet metal arama dedektörü ele geçirildi. Ayrıca Merkez Yolboyu Mahallesi Cabbar mezrasında Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'na (TPAO) ait boru
hattına kelepçe ve vana takmak suretiyle 10 bin 50 litre ham petrol çalan ve tanker ile Diyarbakır şehir merkezinde satmaya çalışan H.D. ve Ö.K. isimli şahıslar suç aletleriyle birlikte yakalanmışlardır. Olaylarla ilgili yakalanan 14 şüpheli şahıstan 5'i tutuklanırken, jandarma tarafından yapılan kontrollerde haklarında arama kararı bulunan 31 şahıs da yakalanmıştır" bilgilerine yer verildi.

.
Yayın Tarihi : 24 Mart 2008 Pazartesi 19:03:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?