7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Kaçakçılık hız kesmiyor

DİYARBAKIR'DA KAÇAKÇILIK OPERASYONU

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda uyuşturucu madde ve kaçak motorin ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 4-8 Mart tarihleri arasında Kayapınar ilçesi Pirinçlik köyünde şehirlerarası sefer yapan bir yolcu otobüsünde yaptıkları aramada, 1 yolcuya ait valiz içerisinde poşetlere sarılı vaziyette 14 kilo 820 gram kubar esrar maddesi ele geçirdi. Ekipler tarafından aynı tarihte Gözalan köyü Leylek Tren İstasyonu'nda bir yolcu treninde yapılan aramada ise, 1 şahsa ait valiz içerisinde poşetlere sarılı vaziyette 2 kilo 75 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Jandarma ekiplerinn Kayapınar ilçesi Pirinçlik köyünde faaliyet gösteren bir petrol istasyonunda da yapılan denetimde, 62 ton, Bismil ilçesi Tepe köyünde faaliyet gösteren bir petrol istasyonunda yapılan denetimde 42 ton, Ergani ilçesi Tevekli köyünde faaliyet gösteren bir petrol istasyonunda yapılan denetimde 2 ton kaçak motorin ele geçirildli.

Çınar ilçesi Şükürlü köyünde şehirlerarası sefer yapan bir yolcu otobüsünde yapılan aramada 1 yolcuya ait çuval içerisinde 7 bin 300 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Ele geçirilen toplam 16 kilo 895 gram kubar esrar maddesi, 106 ton kaçak motorin ile 7 bin 300 paket kaçak sigaraya el konulurken olaylarla ilgili olarak gözaltına alınan 12 şahıstan 1'i sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

DİYARBAKIR'DA KAÇAKÇILIK OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2010 Salı 14:26:05
Güncelleme :9 Mart 2010 Salı 14:42:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?