3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Kaldırımlar boyanmaya başlandı

Bağlar ilçesinde kaldırım boyama çalışmalarını denetleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir.

Bağlar Belediye Başkanı Yurdusev Özsökmenler ile birlikte cadde üzerindeki tüm esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Büyükşehir Belediyesi sorumluluk kapsamı alanına giren caddelerin kaldırım çalışmaları tamamlanmasıyla birlikte caddeler asfaltlandı. Caddelere ayrıca gece aydınlatmalı yol butonları döşenirken kaldırım taşları beyaz ve sarı renkleri ile boyanıyor. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından Cengizler Caddesi'nde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir ve Bağlar Belediye Başkanı Yurdusev Özsökmenler esnafı ziyaret etti. Ziyarete Ulaşım Daire Başkanı Muharrem Cebe, Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı İhsan Yüce de eşlik etti. Çalışmalara ilişkin Cebe'den bilgi alan Baydemir, kaldırım taşlarını boyama çalışmalarının Ofis ve Bağlar bölgesinde sona erdiğini belirterek Büyükşehir Belediyesi sorumluluk sahasına giren bütün ana caddelerdeki kaldırım taşlarının boyanacağını söyledi. Kent genelinde ilçe belediyeleri ile birlikte hummalı bir çalışma yürütüldüğüne işaret eden Baydemir, asfalt sezonu öncesinde kaldırımların yenilendiğini ardından gece aydınlatmalı butonların yerleştirildiğini şimdi de kaldırım taşlarının boyanmasıyla caddelerin bir bütün olarak estetik bir görünüm kazandığını belirtti.

Belediye çalışmalarını esnafa anlatan Başkan Baydemir, esnafın da görüş ve önerilerine kulak verdi. Çalışmalardan genel olarak memnuniyetlerini ifade eden esnaf da yaşadıkları sıkıntıları Baydemir ile paylaştı. Baydemir ve beraberindekiler esnaf ile Arda Çayevi'nde çay içerek sohbetini sürdürdü.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 17:43:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?