3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Kartalspor hazırlıkları tamamlandı

Diyarbakırspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kartalspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Yeşil-kırmızılı takım, bu akşam uçakla İstanbul'a gidecek.

Teknik Direktör Mustafa Uğur, Kartalspor maçında hedeflerinin galibiyet olduğunu belirterek, "Kartalspor maçına hazırız. Takım olarak galibiyete inandık. İstanbul deplasmanından 3 puanla döneceğiz" dedi.

Kulüp Başkanı Adnan Öktüren ise, Kartalspor'u yenerek haftayı kayıpsız kapatmak istediklerini belirterek, "Kartalspor karşısında akıllı ve kazanma arzısuyla oynamalıyız. Kartalspor'u yenerek hedefimizden sapmadığımızı ispatlayacağız. Bizim yönetim ve camia olarak tek isteğimiz galibiyet. İstanbul ve çevresindeki tüm Diyarbakırlıları Pazar günkü maça davet ediyoruz. Birlikten kuvvet doğar, taraftarlarımızın da desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılacağız" diye konuştu.

Takım kaptanı Hakan Bayraktar da, Kartalspor ile zorlu bir maç oynayacaklarını belirterek, "Her maç büyük önem arz ediyor. Puan kaybına tahammülümüz yok. Bu nedenle işimizi çok sıkı tutacağız. İstanbul'daki taraftarlarımızı Pazar günkü maça bekliyoruz. Taraftarlarımızın da desteğiyle Kartalspor'u yeneceğiz. Tek düşüncemiz galibiyet, galibiyetten başka bir seçenek düşünmüyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 28 Mart 2008 Cuma 17:38:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?