3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Kartalspor maçı hazırlıkları başladı

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor'da hafta sonu deplasmanda oynanacak Kartalspor maçının hazırlıkları başladı.

Teknik Direktör Mustafa Uğur nezaretinde yapılan antrenmanda Yeşil-kırmızılı futbolcular, koşu ve kültür fizik hareketlerinin ardından kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı. Teknik Direktör Mustafa Uğur, Diyarbakırspor için artık her maçın final olduğunu belirterek, "Geçen hafta sahamızda baskılı oyunumuz sonrası çok önemli bir galibiyet aldık. Şimdi artık bu maçı unutup Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Kartalspor maçının idmanlarına başladık. Kadromuzda Serkan Özsoy cezalı, Çağatay ile Sinan Turan'ın ise sakatlıkları devam ediyor. Bu arkadaşlarımızın tedavileri sürüyor.

ntremanlarımızı Cuma gününe kadar sürdürüp, aynı gün İstanbul'a gitmek istiyoruz. Diyarbakırspor olarak şu anda 41 puanla lig sıralamasında 5. sıradayız. Bu yerimizi korumak, hatta daha üst sıralara çıkmayı hedefliyoruz" dedi.

Genel Kaptan Salih Akçadağ ise geçen haftayı galibiyetle kapattıkları için futbolcuların morallerinin yüksek olduğunu kaydederek, "Artık sahada eksiğimiz olmayacak. Moralimizle birlikte fazlamız olacak. Futbolcularımıza her konuda dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunduk. Diyarbakırspor, konum olarak iyi bir yerdedir, ancak Süper Lig mücadelesi yapabilmesi için bu konumunu daha iyi bir duruma getirmelidir. Bir çok eksiğimiz olduğumuz halde Eskişehirspor'u yenmesini bildik. Bu bizim için büyük kazanç oldu. Birlik beraberlik içerisinde, güzel günler yaşayacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Takım kaptanı Hakan Bayraktar da Eskişehirspor'a attığı galibiyet golünden dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Bu hafta İstanbul'da Kartalspor ile oynayacağız. Bu deplasmanımızda zorluk çekmeyeceğimize inanıyorum. Çünkü taraftarlarımız orada daha çok olacak ve bize büyük destek verecek. Bu maçımızda da sahaya başarılı bir sonuç almak için çıkacağız. Ben ve arkadaşlarım buna inandı" dedi.

.
Yayın Tarihi : 25 Mart 2008 Salı 11:36:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?