3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Kayapınar Belediye'de yüzler gülüyor

TFF 3. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Kayapınar Belediyespor'da yüzler gülüyor. Yeşil-sarılı takımda, son 3 maçta 7 puan alarak ilk etap maçlarını 19 puanla bitirmenin sevinci yaşanıyor.
Basın Sözcüsü Zülküf Batuge, klasman grubunda herkesin daha iyi bir takım izleyeceğini belirterek, "İlk etap maçlarının bizim açımızdan başarılı geçtiğini söyleyemem. Sezon başlarken hedefimiz ilk 2 arasına girip Yükselme Grubu'na kalmaktı. Çeşitli hatalar ve eksikliklerden dolayı bunu başaramadık. Ligin zirvesini hedeflerken kendimizi alt sıralarda bulduk. Son haftalarda toparlanma sürecine giren takımımız son 3 maçta 7 puan alarak en azından ilk etabı düşme potasının üzerinde bitirdi" diye konuştu.
"Takımın kimyasını bozan kim olursa olsun takımdan uzaklaştırırız" diyen Batuge, "Geçen hafta sporcular, içerideki birkaç maç başı alacağını gerekçe göstererek idmana çıkmadı. Bununla ilgili değerlendirmeyi de yapacağız. Kimse kulübün üstünde değildir. Takımın çok kötü gittiği dönemlerde sporculara ödeme yaptığımız da unutulmasın. Sporcularımızdan idmana çıkmama eyleminde bulunurken, bunları da gözönünde bulundurmalarını isterdik. Takımın kimyasını bozan kim olursa olsun gerekli cezayı veririz ve takımdan uzaklaştırırız" ifadelerini kullandı. Transfer çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren Batuge, takımdan gidecek ve yeni gelecek sporcular olacağını söyledi. İkinci yarı hazırlıklarına bir haftalık iznin ardından başlayacaklarını belirten Batuge, ancak kamp yerinin henüz netlik kazanmadığını sözlerine ekledi.

İha
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2008 Salı 16:05:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?