3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Kayapınar Belediyespor çıkış peşinde

TFF 3. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Kayapınar Belediyespor, hafta sonu sahasında oynayacağı Kilis Belediyespor maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyor.

Kayapınar Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü Zülküf Batuge, ligin ilk iki maçından da yenilgiyle ayrıldıklarını belirterek, "Kaybettiğimiz maçları telafi etmeliyiz. Kilis Belediyespor ile çok zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Hedefimiz 3 puan. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Kazanmaktan başka çaremiz yok. İstemediğimiz puanlar kaybettik. Ama takım olarak iyiye gittiğimize inanıyorum. Zamanla çok daha iyi olacağız. Kilis Belediyespor maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz. Takımımızın başarılı olabilmesi için yönetim olarak elimizden geleni yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Sahamızda oynayacağımız Kilis Belediyespor'u yenip rahatlamak ve moral bulmak istiyoruz" dedi.

Kayapınar Belediyespor Teknik Direktörü Çetin İnsel ise hazırlıkların sürdüğünü belirterek, "Kendi sahamızda yapacağımız maçları mutlaka kazanmak gerekiyor. Çalışmalarımızı galibiyet parolasıyla sürdürüyoruz. Kilis Belediyespor ile evimizdeki maçı kazanıp, kötü gidişe son vermek istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2008 Perşembe 11:31:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?