3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Kayapınar'da Batman mesaisi

TFF 3. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Kayapınar Belediyespor, hafta sonu sahasında oynayacağı Batman Belediye maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçen hafta, deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Bingölspor ile 1-1 berabere kalan Kayapınar Belediyespor'da buruk bir sevinç yaşanıyor.

Basın Sözcüsü Zülküf Batuge, çok iyi oynadıkları maçta 1-0 öne geçmelerine rağmen 75. dakikada bireysel hatadan yedikleri bir golle maçtan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldıklarını belirterek, galibiyeti kaçıran tarafın kendileri olduklarını kaydetti. Zülküf Batuge, her şeye rağmen deplasmanda alınan 1 puanın sevindirici olduğunu belirterek, "Son haftalarda çok iyi futbol oynuyoruz. Ne var ki, bu iyi oyunumuzu bir türlü skora yansıtamıyoruz. Şimdi Bingölspor maçını bir kenara bıraktık ve şu anda tamamıyla bu hafta kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Batman Belediyespor maçına odaklanmış durumdayız. Batman Belediyespor ile Perşembe günü oynayacağız, bu nedenle hazırlıklara ara vermeden devam ettik. Haftalardır hakkını alamadığımız iyi oyunumuzu Batman Belediyespor karşısında galibiyetle süsleyeceğiz. Batman Belediyespor maçı bizim çıkış maçımız olacak" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2008 Çarşamba 11:19:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?