3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Kayapınar'da yeni sezon hazırlıkları

TFF 3. Lig takımlarından Kayapınar Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarının startını yarın veriyor. Yeşil-sarılı takımın kamp kadrosunda 30 futbolcu bulunuyor.

Teknik Direktör Çetin İnsel, yarın başlayıp 11 Ağustos tarihinde sona erecek Pozantı kampında daha çok kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapacaklarını söyledi.

İnsel, "Adana Pozantı'da yapacağımız kampta kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapacağız. Burada sadece iki özel maç yapmayı planlıyoruz. Nevşehir'de yapacağımız ikinci etap kampında ise taktik ağırlıklı çalışmalar yapacağız ve hazırlık maçları oynayacağız. Yeni sezon öncesi kadromuzun iskeletini korumamız bizim için avantaj. Kamp döneminde yeni transferlerin de takıma kısa sürede uyum sağlaması için çalışacağız. Tüm takımlar ellerindeki imkanlara göre iyi transferler yapmaya çalıştı. Bu sezon lig çok çekişmeli geçecek, bu nedenle kamp döneminde işi çok sıkı tutacağız" dedi.

Basın Sözcüsü Zülküf Batuge ise, iç transferde 10 ve dış transferde 7 futbolcu olmak üzere 17 oyuncuyla anlaştıklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2008 Pazar 15:58:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?