3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Kaymakam velilere YİBO'yu tanıttı

Çınar Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nu (YİBO) denetleyerek öğrenciler ve velileriyle yemek yedi.

Çınar Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Servet Yalçın ile birlikte Çınar Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda incelemelerde bulundu. Okula öğrenci velilerine yönelik tanıtım gezisi düzenleyen Kaymakam Tanrıseven, şeffaf yönetim anlayışı gereği, velilere çocuklarının hangi şartlarda eğitim gördüğünü göstermek istediklerini söyledi. Öğrenci ve velileriyle birlikte karavanadan yemek yiyen Kaymakam Tanrıseven şunları kaydetti:

"Öğrenci velilerinin kafalarında oluşan sorulara yanıt vermek için YİBO'ya tanıtım gezileri düzenliyoruz. İstiyoruz ki veliler çocuklarının eğitim gördüğü koşullar hakkında bilgi sahibi olsun. YİBO'da deneyimli öğretmenler ders saatlerinin yanı sıra ders dışında da yatılı kalan öğrencilerle ilgileniyor. Okulda kesintisiz elektrik ve su var. Yemekler de gayet kaliteli. Veliler, çocuklarını YİBO'ya güvenle teslim edebilir."

.
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2008 Salı 11:41:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?