3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Kıran kırana mücadele sona erdi

Diyarbakır'da düzenlenen Doğu Grubu Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası sona erdi. Ziya Gökalp Spor Salonu'nda düzenlenen müsabakalar büyük bir çekişmeye sahne oldu. 27 ilden 550 sporcunun mücadele ettiği müsabakalar, 4 gün sürdü.


Tekvando Federasyonu Diyarbakır İl Temsilcisi Fatih Hillez, 4 gün süren dev organizasyonu sorunsuz bir şekilde tamamladıklarını söyledi. Çekişmeli geçen müsabakalarda dereceye giren takımların Rize'de yapılacak Türkiye finallerine katılma hakkını elde ettiğini kaydeden Hillez, "Zorlu geçen müsabakalarda sorun yaşanmadı. Diyarbakır'a gelen konuklara çok iyi bir ev sahipliği yaptık. Tüm antrenör ve sporcular Diyarbakır'dan memnun ayrıldı. Herkes iyi bir izlenimle Diyarbakır'dan ayrıldı. Zorlu geçen müsabakalarda dereceye giren sporcular Rize'de Temmuz ayı sonunda yapılacak Türkiye finallerine katılma hakkını elde etti" dedi


Yapılan organizasyonun çok önemli olduğunu kaydeden Hillez, "Büyük bir organizasyonu sorunsuz bir şekilde tamamlamanın sevinci içindeyiz. Diyarbakır'a gelen konukların kentten sorunsuz bir şekilde ayrılmalarını sağlayan ve bu anlamda bizlere büyük destek veren İl Valimiz Hüseyin Avni Mutlu ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Baydemir'e çok teşekkür ediyorum. Onların ilgisi ve alakaları bizleri çok mutlu etti. İl Özel İdare Genel Sekreteri ve Vali Yardımcısı Ahmet Aydın'a ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Çünkü Ahmet Aydın, müsabakaların başından sonuna kadar bizimle oldu ve her şeyimizle ilgilendi. Sorunsuz bir organizasyona imza atmamıza katkısı büyük oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İslam Çetin'e de teşekkürlerimizi sunuyoruz" şeklinde konuştu.

..
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2008 Pazartesi 17:37:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?