3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Kucağında bebek elinde diploma

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Okulu mezuniyet töreni renkli görüntülere sahne oldu. 114 öğrencinin mezun olduğu okulda, 1. Lig hakemlerinden Engin Gökçe ile evli olan Yıldız Gökçe(23) diplomasını 2 yaşındaki kızı ve karnındaki 8 aylık bebeği ile alması dikkat çekti.


Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Bölümü Okulu'nda 4 yıllık eğitimlerini tamamlayan öğrenciler törenle mezun oldu. Üniversite kapalı spor salonunda düzenlenen mezuniyet törenine çok sayıda öğretim üyesi ve öğrenci yakını katıldı. 46'sı öğretmenlik bölümü, 68'i antrenörlük bölümünden toplam 114 öğrencinin mezun olduğu okulda öğrencilerin diplomaları törenle verilirken, 1. Lig hakemlerinden Engin Gökçe ile 3 yıllık evli olan Beden Eğitimi Spor Okulu Bölümü öğrencisi Yıldız Gökçe, diplomasını 2 yaşındaki İklim isimli kızı ve karnındaki 8 aylık bebeği ile aldı. Mezuniyet sevincini kızı ve eşi ile paylaşan genç kadın, "Eşim ile birbirimizi çok sevdiğimiz için okul bitmeden evlenmeye karar verdik. Bir yanda okul diğer yandan çocuk bakmam zor olsa da iyi bir derece ile mezun olduğum için çok mutluyum. Önce çocuk yaptım. Bundan sonra kendi alanımda kariyer yapacağım" diye konuştu.


Renkli geçen mezuniyet töreninde öğrenciler aileleri ile davul zurna eşliğinde halay çekerken, üniversiteyi birincilik ile bitiren Emrah Öcal, tavır ve hareketleri ile herkesi gülmekten kırıp geçirdi. Antrenmanda kolu kıralan Öcal'ın mezuniyet törenine kırık kolu, şort ve terlik ile katılması dikkat çekti.

..
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2008 Pazartesi 19:28:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?