3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Kurumlar arası voleybol turnuvası

Silvan Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası'nda, Jandarma şampiyon oldu.

Silvan Spor Salonu'nda düzenlenen ve 5 grupta 20 takımın katıldığı turnuva sonunda, Jandarma namağlup olarak şampiyon oldu. Silvan Kaymakamlığı tarafından düzenlenen turnuvada, Kaymakam Veysel Beyru'nun da oynadığı yaş ortalaması 40 olan Cumhuriyet Başsavcılığı takımının, üçüncü olan Sağlıkspor'a boyun eğdiği maç ilginç görüntülere sahne olurken, turnuvayı namağlup şampiyon tamamlayan jandarma, sevincini seyircisiyle paylaştı. Jandarma takımına kupası, Silvan Kaymakamı Veysel Beyru tarafından verilirken; turnuvada 2. olan Silvan İlköğretim Okulu takımına kupasını Garnizon Komutanı Celal Coşkun, 3. olan Sağlık ekibinin kupasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, turnuvanın en centilmen takımı seçilen Gençlik'e ise kupasını Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Ok takdim etti.

Turnuvada görev alan hakemlere, Kaymakam Beyru tarafından başarı belgesi verilirken, ödül töreni sonrası voleybolcular hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

.
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2008 Pazar 12:52:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?