3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Margosyan'dan Baydemir'e ziyaret

Diyarbakırlı ünlü Ermeni yazar Mıgırdiç Margosyan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i makamında ziyaret ederek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Diyarbakırlı ünlü yazar Mıgırdiç Margosyan, İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Davut Ökütçü, Diyarbakır ve Dicle Rotary Kulüp yöneticileri ile birlikte Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i ziyaret etti. Ziyarette Baydemir iki hemşerisini kentte bulmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Margosyan da Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı hizmetlerden dolayı Baydemir'i övdü ve teşekkür etti. Ökütçü de, çarşıda dolaşırken yaşlı bir vatandaşın kendisine, "Belediye ile aynı siyasal anlayışta değilim ama çok iyi çalışıyorlar, hakkını teslim etmek lazım" dediğini aktardı ve bunun çok güzel bir şey olduğunu söyledi.

Baydemir, Margosyan'ın iki kitabını, oğlu Mir Zanyar ile kızı Ranya için imzalattı.

Margosyan, Baydemir ile Surp Giragos Ermeni Kilisesi'nin restorasyonu ile ilgili görüş alışverişinde bulunurken, Rotary Kulübü mesleğinde başarılı olanlara verdiği ödüle bu yıl yazar Mıgırdiç Margosyan'ı layık gördüğünü açıkladı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2008 Cumartesi 14:15:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?