3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Minik öğrenciler marifetlerini sergiledi

Çınar ilçesinde, çeşitli anaokullarında okul öncesi eğitim gören minik öğrenciler yıl sonu etkinliklerinde marifetlerini sergiledi.

Çınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Gençlik Merkezi Spor Tesislerinde düzenlenen Okul Öncesi Şenliği'ne, Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, Çınar Belediye Başkanı Vecdi Arzu, Jandarma Komutanı Erol Özpulat, İlçe Emniyet Amiri Metin Mandacı ile çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Anaokulu öğrencilerinin hazırladıkları Tiyatro, Müzik, Şiir gibi etkinlikler beğenildi. İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, okul öncesi eğitime çok önem verdiklerini belirterek "İlçemizde 5 anaokulumuz var, köylerde bulunan okullarımızda da ana sınıfları bulunuyor. Şu an 320 olan öğrenci sayımızı önümüzdeki eğitim-öğretim yılında bin 200'e çıkarmak istiyoruz. Bu muhteşem şenliği hazırlayan çocuklarımızı ve öğretmenlerini kutluyorum" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kemal Erçek ise Okul Öncesi Şenliği olarak adlandırdıkları bu etkinliği geleneksel hale getirerek her yıl tekrarlayacaklarını ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2008 Pazar 11:38:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?