3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Müftüye veda yemeği

Diyarbakır'ın Hani ilçesi Müftüsü Orhan İmamoğlu, Muş'un Korkut ilçesine atandı. Müftü Orhan İmamoğlu için müftülük çalışanları tarafından Hani Kaymakamı Nesim Babahanoğlu ve daire müdürlerinin de katıldığı bir veda yemeği düzenlendi.


Veda yemeğinde kısa bir konuşma yapan Müftü Orhan İmamoğlu, "Burada görev yaptığım 3 yıllık süre içerisinde gerçekten iş arkadaşlarım ve Hanililerin sıcak ilgisi beni çok mutlu etti. Buradan giderken burayı çok özleyeceğimi iyi biliyorum. Gideceğim Muş'un Korkut ilçesi de en az Hani kadar güzel bir yer ve insanları da çok iyi. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum. Gittiğim yere yolunuz düştüğünde sizleri ağırlamaktan çok memnun olacağımı da bilmenizi isterim" dedi.


İmamoğlu'na yeni görev yerinde başarılar dileyen Kaymakam Nesim Babahanoğlu ise, "Müftümüz Orhan İmamoğlu vatandaşlarla yakından ilgilenen ve iyi niyetli bir insan. Yeni görev yerinde ona başarılar diliyor ve en az burada olduğu kadar orada da çok sevileceğini biliyor ve hissediyorum" diye konuştu.


Kurum çalışanlarının almış olduğu hediyeyi Kaymakam Nesim Babahanoğlu'nun elinden alan Müftü Orhan İmamoğlu, veda yemeğinde ve uğurlama töreninde duygulu anlar yaşadı.

iha
Yayın Tarihi : 1 Mart 2008 Cumartesi 16:55:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?