3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Öğrencilerden Diyarbakırspor'a destek

Çınar ve Bismil İlçeleri'ndeki öğrenciler Diyarbakırspor Futbol Takımı ve Dicle Üniversitesi Voleybol Takımını maçlarda destekleyecek.

Bank Asya 1. Ligi'nde mücadele eden Diyarbakırspor, Pazar günü kendi sahasında Mardinspor ile karşılaşacak. Bismilli öğrenciler bu maça gelerek Diyarbakırspor'u tribünde aileleri ile birlikte destekleyecek. Aynı şekilde birinci ligde mücadele eden Dicle Üniversitesi Bayan Voleybol takımı da Pazar günü Şahinbey Belediyesi ile karşılaşacak. Bu maçta da Çınarlı öğrenciler Dicle Üniversitesi'ni desteklemek için salonda yerlerini alacak.

Geçtiğimiz günlerde Diyarbakırspor Bismil'de, Dicle Üniversitesi Bayan Voleybol takımı da Çınar'da öğrencilerle sohbet programı düzenlemiş ve öğrenciler her iki takım tarafından maça davet edilmişti.

Sporcuları ve öğrencileri etkinliklerde buluşturan Çınar Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, "Öğrencilerin sosyalleşmelerini ve takımlarına destek olmaları amacıyla öğretmenleri nezaretinde maça gönderiyoruz. Diyarbakır takımlarının öğrencilerimizin yüzünü güldürmelerini diliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2008 Cuma 11:16:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?