3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Öğretmen adayları fidan dikti

'24 Kasım Öğretmenler Günü' dolayısıyla Dicle Üniversitesi ve Türk Telekom Diyarbakır Müdürlüğü işbirliği ile 2 bin çam fidanı dikildi.

24 Kasım Öğretmenler Günü Diyarbakır'da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Dicle Üniversitesi'nde düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç, Diyarbakır Vali Yardımcısı Miktat Alan, Ali Gaffar Okkan Polis Yüksek Okulu Müdürü Ahmet Karagöz ve İl Telekom Müdürü Abdulkadir Alpergün katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende söz alan Dicle Üniversitesi Rektörü Saraç, öğretmen adaylarına seslenerek, "Günümüzde, eğitim alanında meydana gelen çağdaş gelişmelere bağlı olarak hem öğretmenlerin, hem de öğrencilerin rol ve sorumlulukları değişmiştir" dedi.

E-HATIRA ORMANINA FİDAN DİKİLDİ

Yapılan konuşmaların ardından Türk Telekom'un 'e-fatura' projesi kapsamında üniversite kampüs alanında öğrencilerle birlikte toplam 2 bin fidan dikildi.

Çok sayıda öğrencinin de katıldığı fidan dikiminde Rektör Saraç ve beraberindekiler kendi elleriyle çam fidanlarını toprakla buluşturdular. Türk Telekom İl Müdürü Abdulkadir Alpergün, Türk Telekom ailesi olarak Türkiye'ye iyi bir gelecek hazırlamaya destek olan bu projede yer aldıkları için gururlu olduklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 19:45:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?