3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Öğretmenler gününde şöhretler maçı

Diyarbakır'da 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde Atatürk Stadı'nda şöhretler karması futbol maçı yapıldı.

Normal süresi 3- 3 biten maç sonunda penaltı atışlarında öğretmenler karşılaşmayı 5-3 kazandı.

Diyarbakır Valiliği'nin düzenlediği organizasyonda Öğretmenler Günü kutlamaları için Atatürk Stadı'nda Milli Eğitim Müdürü Zülfü Toman kaptanlığında şube müdürlerinden ve öğretmenlerden oluşan bir takımla, Diyarbakır Vali Yardımcıları Ahmet Aydın ile Yemen Bayrak'ın da olduğu Diyarbakırspor karması takımı maç yaptı. Diyarbakırspor Başkanı Adnan Öktüren, Genel Kaptan Dr. Abdurrahman Yakut , yöneticilerden Fuat Dengiz, Kenan Aksu, Akif Gözmen, Remzi Dayan ve gazeteci Ömer Büyüktimur, yeşil-kırmızılı forma ile kıran kırana bir maç oynadılar. Vali Yardımcısı olan ve bir zamanlar Diyarbakırspor başkanlığını yapan Ahmet Aydın, bir şöhretler karması kurduklarını ve dostluk adına çok güzel bir mücadele olduğunu söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Zülfü Toman ise, etkinlikten dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir etkinlik yapılmakta. Konuyla ilgili bugün burada Diyarbakır'ın futbolla ilgili olan şöhretleri ve öğretmen camiasıyla bir maç tertipledik. Tamamen dostluk ve günün anlam ile önemine binaen stres atma maçıydı. Bu etkinliğimiz de Öğretmenler Günü'ne bir renk kattı. Bu maçta da her zamanki gibi dostluk kazandı" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 19:04:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?