3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Öktüren belediyelere çağrıda bulundu

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Diyarbakırspor'da Başkan Adnan Öktüren, belediyelere çağrıda bulunarak, tesisleşme için protokol imzalamaya davet etti.

Kulüp Başkanı Adnan Öktüren, tesisleşmenin Diyarbakırspor için hayati önem taşıdığını belirterek "Tesisleşme konusu Diyarbakırspor'un geleceğini garanti altına alacaktır. Tüm Diyarbakır'ın da bu konuda duyarlı olması gerekmektedir. Tesis arsası için belediyelerimizle defalarca görüştük ve mutabakata vardık. Protokol imzalayacağız ama bir türlü biraraya gelemedik. Diyarbakırspor bizlerin değil, Diyarbakırlılar'ın malıdır, sahibi onlardır. Bunun için belediyelerimiz bu konuda fazlasıyla duyarlı olmasıgerekmektedir. Cuma günü sayın Bakanımız Mehdi Eker ve Valimiz Hüseyin Avni Mutlu ile bu konu için önemli bir toplantı yapacağız. Diyarbakırspor'a verecekleri arsanın protokolünü imzalasınlar ki bizde gereğini yapıp işlemlere başlayalım" dedi.

Kulüp Başkanı Adnan Öktüren ayrıca, Diyarbakırspor transfer komitesi İstanbul'da çalışmalarını sürdürdüğünü ve gerekli transferlerin yapılacağını söyledi.

TARAFTARLARDAN ÇINAR İLÇE KAYMAKAMI TANRISEVEN'E TEŞEKKÜR
Öte yandan, Diyarbakırspor'un "Biz Taraftar Grubu" spora katkılarından dolayı Diyarbakır Çınar İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret ederek, teşekkür plaketi verdi. Ziyarette yeşil-kırmızılı taraftar grubu adına konuşan Faruk Şimşek, Kaymakam Tanrıseven'in, Diyarbakırspor'a ve taraftarına büyük katkı sağladığını belirterek, "Sayın Tanrıseven, gerek vali yardımcılığı gerekse Bismil ve Çınar Kaymakamlığı görevleri sırasında Diyarbakırspor'a ve taraftarına her türlü desteği vermiştir.

Onursal Başkanımız Hasan Tanrıseven'e bu teşekkür plaketini vermeyi bir görev biliyor ve katkılarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu. Kaymakam Tanrıseven ise taraftarlara teşekkür ederek, "Taraftar, en zor anlarında bile Diyarbakırspor'a hep destek oldu. Kendileri ile gayet uyumlu çalıştık. Çarşı grubunun kendisini feshetmesi Beşiktaş için nasıl bir kayıpsa, Biz Grubu'nun da tribünlerden çekilmesi Diyarbakırspor için kan kaybıdır. Grubun bütün üyelerine bundan sonraki yaşantılarında başarılar diliyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2008 Çarşamba 14:47:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?