3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

'Okuyan Silvan' a SİGİAD desteği

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde faaliyet gösteren Silvan Girişimci İş Adamları Derneği'nden (SİGİAD) 'Okuyan Silvan' projesine destek geldi.

SİGİAD'ın 'Okuyan Silvan' projesi kapsamındaki sponsorluk girişimleri sonucunda Moil Bizim Gaz Arge Danışmanlık ve Sunteks firması 82 adet kitaplık, 400 adet erkek tişörtü, 50 adet bayan tişörtü, 79 adet ansiklopedi yardımında bulundu.

Yardım malzemelerinin teslimi için düzenlenen törende bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, Silvan'ın bir dönüşüm yaşadığını belirterek, "4 aylık bir süre içerisinde sesimizi tüm Türkiye geneline yaymayı başardık. Sizin yardımlarınız olduğu müddetçe bu başladığımız kampanyayı daha da çok büyütecektir. Bizim hedefimiz 2012'ye kadardır. Bu dönem içerisinde hedefimize ulaşana kadar çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

SİGİAD Başkanı Mahmut Eminoğlu ise, yardımların devam edeceğini açıkladı. Silvan Kaymakamı Veysel Beyru, SİGİAD Başkanı Mahmut Eminoğlu ve yönetim kuruluna katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

..
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2008 Perşembe 10:29:32
Güncelleme :29 Mayıs 2008 Perşembe 10:35:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?