3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Olağanüstü genel kurul 27 Eylül'de

Diyarbakırspor'da olağanüstü genel kurulun 27 Eylül'de yapılacağı bildirildi. Kulüp Başkanı Adnan Öktüren, takımlarının deplasman masraflarını ödeyen işadamlarına teşekkür etti.

Kulüp Başkanı Adnan Öktüren, Adanaspor ile Adana'da oynadıkları karşılaşmanın masraflarının Diyarbakırlı işadamı Celal Mermertaş ve Siirtli işadamı Cesim Korkmaz tarafından karşılandığını, Çarşamba günü Eskişehirspor ile deplasmanda oynayacakları Fortis Türkiye Kupası maçının masraflarının ise Diyarbakırspor eski yöneticilerinden işadamı Abdullah Atik tarafından üstlenildiği bilgisini verdi. Her 3 işadamına da teşekkür eden Başkan Öktüren, "Yerinde, kaliteli ve gelecek yılların Diyarbakırspor'unu oluşturacak bir kadro kurduğumuza inanıyoruz. Bu kadronun başarılı olabilmesi için maddi ve manevi desteğe ihtiyaç vardır. Bu iş gönül işidir, kimseye zorla yardım yaptıramazsınız. Deplasman masraflarının karşılanması halinde kulüp önemli bir yükten kurtulacaktır. Diyarbakırspor'a karşı sevgilerini ve gönül bağlarını ortaya koyarak iki deplasmanımızın masraflarını üstlenen işadamlarımız Celal Mermertaş, Cesim Korkmaz ve Abdullah Atik'e teşekkür ediyoruz. Takımımızın elde edeceği başarılarda bu değerli insanların da katkısı olacak. Diğer işadamlarımızdan da bu konuda beklentilerimiz var. Herkes yapabileceği katkıyı yapsın ve elbirliğiyle Diyarbakırspor'u hak ettiği yere taşıyalım" ifadelerini kullandı.

Öte yandan daha önce 3 kez ertelenen olağanüstü genel kurulun 27 Eylül'de yapılacağı belirtildi. Aralarında Başkan Adnan Öktüren'in de bulunduğu mevcüt yönetimdeki 5-6 ismin göreve devam edeceği, yeni yönetim listesine dışarıdan bazı işadamları ve bürokratların dahil edileceği öğrenildi.

 

 

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2008 Pazartesi 17:33:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?