3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Orduevi'nde yangın

Diyarbakır'da subay ve astsubayların kaldığı Orduevi'nde sabahın erken saatlerinde yangın çıktı. Can kaybının olmadığı olayda itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı.


Dağkapı semtinde bulunan Orduevi'nde sabah saat 06.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Subay ve astsubayların kaldığı binanın çatı katında çıkan yangına ilk müdahaleyi binada görevli askerler yaptı. Yangının büyümesi üzerine Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinden yardım istendi . Olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. Olayda can kaybı yaşanmazken binanın çatı katında küçük çapta hasar meydana geldi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Yangının İlk belirlemelere göre buz makinesinden kaynaklandığı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2008 Cuma 14:14:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mert Beranoğlu IP: 88.230.69.xxx Tarih : 2.08.2008 03:40:09

bu yangın en yakından gören ve hisedenlerden birde benim tabi hiç birimz arkdaşım samed ışık kadar eyitimli ve cesur deildik bu arkdaşım kendi cannın hiçe sayarktan içerideki arkdaşı çıkartmak için alevlerin arsın atlamasıbiz çok etkiledi ve bu yangın görüp ilk mudahelyide o yaptı şükürler olsun ki samed olayı görmüş ve büyükbir cesaretle yangına mudahele temiştir sabaha karşı çıkıtı için herkez uyyordu ve çok kötü olaylarda olabilirdi ama şükürler olsunki samed arkdaşımz bu olayı önledi!!!