3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Orduspor maçı hazırlıkları

Diyarbakırspor, ligin ilk haftasında Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Orduspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeşil-kırmızılı takım, antrenman maçında 2. Lig takımlarından Mardinspor'u 1-0 mağlup etti.

Diyarbakır Atatürk Stadı'nda oynanan maça büyük ilgi gösteren taraftarlar, maç boyunca takımlarını destekleyerek meşaleler yaktı. Yeşil-kırmızılı takımın tek golü 68. dakikada Erhan Ölker'den geldi. Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, artık lige konsantre olduklarını belirterek, "Komşu kentimizin takımı Mardinspor ile maç yaptık. İyi bir maç oldu. İki yarıda iki ayrı kadro sahaya sürdüm. İki takım da iyi bir mücadele örneği verdi. Taraftarlarımız, bize büyük bir sevgi gösterdi. Bir idman maçında böyle kalabalık bir kitle önünde oynamanın heyecanını yaşadık. Ligin ilk haftasında cumartesi günü kendi sahamızda Orduspor ile oynayacağız. Elimde iyi bir kadro var ve bu kadroyu en iyi şekilde sahaya sürmenin hesaplarını yapıyorum. Ligde her maçımıza aynı değeri vereceğiz. Tüm maçlarımıza kazanma arzusuyla çıkacağız. Bu taraftarla her maç kazanılır" ifadelerini kullandı.

Yeşil-kırmızılı futbolcular Ufuk Bayraktar ile Barış Ataş ise lige hazır olduklarını söyleyerek, "2008-2009 sezonu bizim yılımız olacak. Güçlü bir kadroya sahibiz, takımda formayı kapmak için büyük bir rekabet var. Bu rekabet de başarıyı getirecektir. Hepimizin moral ve motivasyonu mükemmel. Patlamaya hazır birer bomba gibiyiz. Büyük bir taraftar kitlesine sahibiz. Taraftarlarımızın da desteğiyle aşamayacağımız engel olmayacaktır. Lige çok iyi hazırlandık, ligin ilk haftasında cumartesi günü kendi sahamızda oynayacağımız Orduspor maçından galibiyetle ayrılacağımıza inanıyoruz. Tüm taraftarlarımızı bu maça davet ediyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 12:56:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?