3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Özel maçta gülen Diyarbakır oldu

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor, özel maçta karşılaştığı aynı kentin takımı olan DİSKİSporu 3-2 mağlup etti.

Atatürk Stadı'nda yapılan maç büyük çekişmeye sahne oldu. Diyarbakırspor'un 3-2 galip geldiği karşılaşmada Erhan 2, Hüseyin bir gol atarken, DİSKİSpor'un golleri Akif ve Sinan'dan geldi.

Pazar günü kendi sahalarında karşılaşacakları Boluspor maçının provasını yaptıklarını ifade eden Yeşil-kırmızılı takımın teknik direktörü Coşkun Demirbakan, "Sıcak havada futbolcuların özel maçta hırslı ve istekli olması beni sevindirdi" dedi. Maçta yedek futbolculara şans verdiğini belirten Demirbakan, "Teknik ve taktik ağırlıklı geçen maçı kazanmamızla birlikte yedek futbolcularımıza şans vermiş olduk. Takımımın oyununu ve futbolcularımın performansını çok beğendim. İnşallah bunu lig maçlarında da sürdüreceğiz. Diyarbakırspor teknik heyeti olarak takımımıza çok güveniyoruz. Çünkü sahada istenileni veriyorlar. Pazar günü sahamızda Boluspor ile oynayacağız. Şimdi tek düşüncemiz bu maçı kazanıp ligdeki 3. maçımızı da galibiyetle kapatmaktır. Pazar günkü maçımızda Atatürk Stadı'nın tribünlerini dolu görmek ve 90 dakika boyunca futbolcularımızın desteklenmesini istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2008 Perşembe 10:34:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?