3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Park'ta gece sineması keyfi

Diyarbakır'ın Kayapınar Belediyesi tarafından düzenlenen 'Parklarda Sinema Günleri' etkinlikleri başladı. Gece karanlığında yüzlerce kişinin ilgiyle izlediği sinema etkinlikleri çerçevesinde yerli ve yabancı filmler gösteriliyor.


Diyarbakır'da Parklarda Sinema Günleri etkinlikleri başladı. Haftanın üç günü üç ayrı parkta gösterilen filmler yüzlerce kişi tarafından ilgiyle izleniyor. 9 hafta sürecek olan sinema etkinlikleri kapsamında, 'Dar Alanda Kısa Paslaşmalar', 'Özgürlüğün Rengi', 'Dondurmam Gaymak', 'Vodka-Lemon', 'Yolda', 'O da Beni Seviyor', 'Özgürlük Rüzgarı', 'Pardon' gibi filmler gösteriliyor. Kayapınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Avcı, her yıl parklarda düzenlenen film günleri etkinliklerinin bu yıl
da yapıldığını belirterek, "Filmler, sıcak yaz akşamlarını parklarda değerlendiren vatandaşlarımız tarafından ilgiyle izlenmektedir. Her yıl olduğu gibi bu yıl da halkımızın ilgiyle izlediği filmleri gösteriyoruz" dedi.


Avcı, Kayapınar Belediyesi Gençlik ve Kültür Merkezi'nin tamamlanmasının ardından sinema günleri etkinliklerinin kış aylarında da sinema salonlarında devam ettirileceğini söyledi.


Kayapınar Belediyesi tarafından her yıl yaz aylarında parklarda düzenlenen Parklarda Sinema Günleri etkinliklerinin 31 Ağustos'a kadar devam edeceği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2008 Cuma 12:45:49
Güncelleme :11 Temmuz 2008 Cuma 12:48:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?