3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Play-Off öncesi para şoku

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor'da play-off maçları öncesi maddi kriz baş gösterdi.

Kulüp Başkanı Adnan Öktüren, "Acil olarak 2.5 milyon YTL'ye ihtiyacımız var. Bunu bulamazsak futbolcularımızı play-off maçlarına zor motive ederiz" dedi.

Geçen hafta deplasmanda İstanbulspor'u yenerek play-off oynamayı garantileyen Yeşil-kırmızılı kulüpte Başkan Adnan Öktüren, futbolcularının üzerine düşen görevleri yerine getirdiğini vurguluyarak, "Yönetim olarak futbolcularımıza karşı biz de görevimizi ve sözümüzü yerine getirmeliyiz. Onlar büyük gayret gösterip takımlarını play-off'a bıraktılar. Şimdi onlara moral ve motivasyon lazım. Play-off primi ile birlikte alacaklarını da ödememiz gerekiyor. Bu nedenle acil olarak 2.5 milyon YTL'ye ihtiyacımız

var. Tüm Diyarbakırspor kamuoyuna ve ilgililere sesleniyorum, külüplerine yardım elini uzatsınlar. Kulübün bu maddi krizi çözmesi ve atlatması lazım. Bu parayı temin edemezsek play-off'ta oynayacağımız maçlarımızı zora sokarız. Moralsiz futbolcu, mücadelesinde bir şey yapamaz" dedi.

Teknik Direktör Mustafa Uğur ise, morale ihtiyaçları olduğunu vurguluyarak, "Diyarbakırspor'a önündeki zorlu mücadeleler için moral ve motivasyon gerekmektedir. Bunun için de yönetici, taraftarlar futbolcularına her konuda destek olmalıdırlar" dedi. Hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Samsunspor maçının hazırlıklarına yarın başlayacaklarını kaydeden Uğur, bu maç öncesi kart cezalısı Sinan Turan dışında eksiklerinin bulunmadığını sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2008 Salı 14:38:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?