3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Recep Çelik'e olimpiyat desteği

Türkiye'yi ve Diyarbakır'ı 2008 Pekin Olimpiyatları'nda temsil etme hakkını elde eden milli atlet Recep Çelik'e, Vali Yardımcısı Ahmet Aydın sahip çıktı.

Ağustos ayında Çin'in başkenti Pekin'de yapılacak olimpiyatlara katılma hakkını elde eden Recep Çelik'e, İl Özel İdaresi tarafından maaş bağlandı. Milli sporcuyu makamında kabul eden Diyarbakır Vali Yardımcısı Ahmet Aydın, Recep Çelik'le gurur duyduklarını söyledi. Aydın, "Çok önemli bir başarıya imza atan Recep Çelik'i yürekten kutluyorum. Milli formayı 2008 Pekin Olimpiyatları'nda giyecek olan rekortmen sporcumuza biz de destek verme kararı aldık. Bu sporcumuza her ay düzenli olarak maddi yardımda bulunacağız. Recep kardeşimize her ay 500 YTL para vereceğiz" dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İslam Çetin ise, Türkiye'yi Pekin Olimpiyatları'nda temsil etmenin kolay olmadığını belirterek, "Olimpiyatlara her sporcu gidemez. Olimpiyat kriterlerine ulaşmak sanıldığı gibi kolay değil" şeklinde konuştu.

Milli atlet Recep Çelik, Pekin Olimpiyatları'nda Diyarbakır'ı ve milli formayı en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi. Çelik, "Bana inanların güvenini boşa çıkarmayacağım" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 26 Mart 2008 Çarşamba 19:25:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
recep celik IP: 81.213.130.xxx Tarih : 30.08.2008 19:16:39

meraba ben recep celik recep celikın teyze oğluyum ben şahsen receple gurur duyuyom yane o dbakırın şerefı ben ona ınanıyomm o barajı deıl baraj oğlu barajı gecer tebrık ederım kurı ğaltıyı allaha emanet ol