3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Saadet Partisi kongreye gidiyor

Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan, Pazar günü yapılacak Saadet Partisi 3. Büyük Kongresi'nin açılım ve atılım devrinin başlangıcı olacağını söyledi.

Saadet Partisi (SP), 26 Ekim Pazar günü Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda 3. Büyük Kongresi'ni yapacak. Konu ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyen SP Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan, ''Ülkede ve dünyada yaşanan zülüm ve adaletsizlikten kurtulmanın yegane yolu özüne dönmek, geçmişine, tarihine, medeniyetine ve değerlerine sahip çıkmaktır'' dedi.

Bozan, şöyle devam etti:

"Bunu temsil eden Milli Görüş'tür. Yani Saadet Partisi'dir. Milli Görüş, sadece siyasi bir partinin adından ibaret değildir. Milli Görüş, evrensel bir medeniyet projesidir. Herkes için özgürlük, herkes için eşitlik, herkes için adalet ve herkes için refahın adil paylaşıldığı bir medeniyet projesidir. Saadet Partisi olarak 26 Ekim Pazar günü Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda 3. Büyük Kongremizi Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un tek aday ve tek liste olarak önerilmesiyle gerçekleştireceğiz. Saadet
Partisi'nin bu kongresi yeni bir açılım ve atılım devrinin başlangıcı olacaktır."

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 18:00:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?