3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Sakaryaspor maçı hazırlıkları başladı

Diyarbakırspor, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Mustafa Uğur yönetiminde yapılan antrenmanda Yeşil-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve kültür fizik hareketlerinden sonra kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı. Sakatlığı bulunan Çağatay ile kaleci Atilla antrenmana katılmadı. Kulüp Başkanı Adnan Öktüren, İzmir'de kendilerine yapılanları unutmalarının mümkün olmadığını belirterek, mağdur edilen taraf olduklarını söyledi. Sakaryaspor ile en önemli maçlarından birini oynayacaklarını ifade eden Başkan Öktüren, "Bu maç ligdeki hedefimizi belirleyecek. Bir nevi ölüm kalım maçımızdır. Taraftarlarımıza bu maçta büyük iş düşüyor. Galibiyetten başka seçenek düşünmüyoruz" dedi.

Genel Kaptan Dr. Abdurrahman Yakut, Sakaryaspor ile tamam ya da devam maçı oynayacaklarını söyleyerek, "Rakibimiz Pazartesi günü evinde oynadığı maçta Antalyaspor'a yenildi. Bu nedenle Diyarbakır'a mutlak kazanmak için gelecektir. Fakat biz de iddialıyız. Galip gelen taraf biz olacağız. Çünkü biz şansımızı başka maçlara bırakmak istemiyoruz. Zevkli ve çekişmeli bir maç olacak. Rakibimizin ligdeki konumu bizi hiç ilgilendirmiyor. Biz sahaya kazanmak için çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Mustafa Uğur ise, Sakaryaspor maçına 3 puan parolasıyla hazırlandıklarını kaydederek, "İzmir'de çok basit hatalar nedeniyle 2 puan kaybettik. Bu defa işimizi çok sıkı tutucağız. Sakaryaspor maçında kazanmak için büyük savaş vereceğiz. Futbolcularımızı maç gününe kadar tesislerimizde kampa alacağız. Tek hedefimiz galibiyet, galibiyetten başka bir seçenek düşünmüyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2008 Salı 17:17:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?