3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Şampiyon kardeşlerin büyük hedefi

Diyarbakır'da Kickboks ve tekvando dallarında büyük başarılara imza atan Berivan ve Cengiz Ay kardeşler aldıkları başarılı dercelerle adından söz ettiriyor.

Milli Takıma çağrılan Berivan Ay, Ekim ayında Bulgaristan'da yapılacak olan Avrupa Gençler Kickboks Şampiyonası'nda altın madalya kazanıp Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istediğini söyledi.

8 yıl önce başladıkları spor hayatlarında birçok başarılı sonuca imza atan Ay kardeşler, en son Rize'de yapılan Uluslararası Rize Çay Kupası'nda aldıkları derecelerle Diyarbakır'daki spor camiasını sevindirdi. Milenyum Spor merkezi Kickboks Milli Takım Antrenörü ve Sur Belediyespor Antrenörü Ufuk Ertaş, sporcularının aldıkları sonuçlardan ötürü mutlu olduklarını belirterek, "Hedefimiz Avrupa şampiyonalarına sporcu yetiştirmek. Sporcumuz Berivan Ay, Ekim ayında Bulgaristan'da yapılacak olan Avrupa Gençler Kickboks Şampiyonası'nda Diyarbakır'ı ve Türkiye'yi temsil edecek. Sporcularımızın başarılı olmasında emeği geçen Kickboks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı ve Sur Belediye Başkanı Ahmet Aydın'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Ekim ayında Bulgaristan'da yapılacak olan Avrupa Gençler Kickboks Şampiyonası'nda Milli Takım'a seçilen Berivan Ay, antrenör Ufuk Ertaş nezaretinde idman yaparak şampiyonaya hazırlanıyor. Berivan Ay, kardeşi Cengiz ile birlikte 8 yıldır bu spor dalı ile uğraştıklarını belirterek, "Kardeşimle birlikte çeşitli turnuvalarda birincilik ve diğer başarılı dereceler aldık. Bulgaristan'da yapılacak olan Avrupa Gençler Kickboks Şampiyonası'nda Türkiye'yi ve Diyarbakır'ı temsilen yarışacağım. Şampiyonada başarılı bir derece yapmak istiyorum. Kısıtlı imkanlarla idman yapmaktayım. Sponsor desteği ile şampiyonaya daha iyi hazırlanıp başarılı olacağıma inanıyorum. Hedefimiz kardeşimle birlikte Milli Takım adına Olimpiyatlara katılıp başarılı olmaktır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2008 Cuma 11:49:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?