3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Şampiyon Malabadi Gazetesi

Silvan Kaymakamlığı ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen geleneksel halı saha futbol turnuvasında Malabadi Gazetesi takımı şampiyon oldu.

Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 16 takımın katıldığı halı saha futbol turnuvasında şampiyon Malabadi Gazetesi takımı oldu.

Şahan Spor Kompleksi'nde yapılan final müsabakalarında 2-2 beraberlikle sonuçlanan normal süre sonrasında yapılan penaltı atışlarında Malabadi Gazetesi, Eczacılar Birliği'ni 5-3 yenerek şampiyon oldu. Şampiyonluk maçını Silvan Kaymakamı Veysel Beyru, AK Parti İlçe Başkanı Nedim Kılıçaslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, Milli Eğitim Şube Müdürü Aşi Ok ve spor severler izledi. Dereceye giren ilk üç takıma kupaları verilirken, dördüncü olan AK Gençliğe ise teşekkür belgesi verildi.

Centilmen bir havada geçen final maçı sonrasında şampiyon olan takıma kupası Kaymakam Veysel Beyru tarafından verildi. Beyru, birinci gelen Malabadi Gazetesi takımına sürpriz yaparak bir koç hediye edeceğini söyledi. Malabadi Gazetesi futbol takımı şampiyonluk kupasını havaya kaldırırken, sevincini taraftarları ile yaşadı. Beyru, "Final maçına yakışır bir maç oldu. Halı saha turnuvasına sivil kuruluşlar ve kurumlarımız katıldı. Üstün bir gayret gösteren takımlarımız bu gece final maçına yakışır bir karşılaşma yaptı. Futbolcuların el ele vererek sahaya çıkması gerçekten bizi duygulandırdı. Biz de yöneticiler olarak şampiyon takıma bir sürpriz yapmak için şampiyon olan takıma bir koç vereceğiz. Bu da futbolun güzelliğidir. Burada bize güzel bir müsabaka izlettiren tüm futbolculara ve takımlara teşekkür ediyorum'' dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 12:29:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?