3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Sansunspor mesaisi sürüyor

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Atatürk Stadı'nda yapılan haftanın son antrenmanına hafif koşu ve kültür fizik hareketleriyle başlayan Yeşil-kırmızılı takım, daha sonra çift kale maç yaptı. Ceza atışları ve pozisyon çalışmaları ile sonuçlanan antrenman yaklaşık iki buçuk saat sürdü. Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, salı gününden beri hazırlıklarımızı yüksek tempolu bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, "Cezalı futbolcumuz yok, Barış ve Hüseyin'in sakatlıkları sürüyor. Bazı ufak sakatlarımız maç gününe kadar hazır duruma gelecekler.

Maç saatine kadar inşallah futbolcularımı moral ve motivasyon yönünden hazır vaziyete getireceğiz. Her rakibimizi ciddiye aldığımız gibi Samsunspor'u da ciddiye alıyoruz. Önemli bir rakip evimizde oynuyoruz. Tüm avantajlarımızı kullanıp kazanacağız. Yakaladığımız çıkışı sürdürmek için büyük bir mücadele veriyoruz" dedi.
Yeşil-kırmızılı takımın başarılı oyuncularından Ufuk, Mutlu ve Mahmut Hanefi de yaptıkları açıklamada, kendileri için rakip fark etmediğini söyleyerek, "Diyarbakırspor, hedefi ve gidişatı belli bir takımdır. Her geçen haftada zirveye doğru ilerliyoruz. Hiçbir rakibimizi de küçümsemediğimiz gibi yenmesini iyi biliyoruz. Çünkü hepimiz sahaya bütünleşmiş olarak galibiyet için çıkıyoruz. Pazar günü sahamızda alacağımız galibiyet, bizi hedefimize bir adım daha yaklaştıracaktır. Bu nedenle işimizi çok sıkı
tutuyoruz. Maçımıza tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz" diye konuştular.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 15:48:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?