3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Şehit Üsteğmen'e askeri tören

Bingöl'ün Genç ilçesi kırsalında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Üsteğmen Serkan Gençer için Diyarbakır Askeri Hastanesi'nde cenaze töreni düzenlenirken, törenin ardından şehit cenazesi memleketi Kırıkkale'ye gönderildi.


Genç ilçesi kırsalında dün çıkan çatışmada Jandarma Üsteğmen Serkan Gençer şehit olurken, 2 teröristin ölü olarak ele geçirildiği öğrenildi. Evli ve bir çocuk babası olan şehit Üsteğmen Gençer'in cenazesi bugün sabah erken saatlerde Diyarbakır Askeri Hastanesi'ne getirilirken askeri erkanın katılımıyla bir tören düzenlendi. Cenaze törenine basın mensupları alınmazken düzenlenen törenin ardından Jandarma Üsteğmen Serkan Gençer'in cenazesi memleketi Kırıkkale'ye gönderildi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2008 Cuma 11:31:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SÜHEYLA YILMAZ IP: 88.239.80.xxx Tarih : 18.07.2008 13:07:17

biri dur desin artık bu duruma birileri durun desin. bir evlat yetiştirmek bukadar kolaymı 30 yıl!!!!!!!!!! genel kurmay bir törenle askerine görevini yerine getirmiş olur. bukadar ucuz olmamamlı savaşsa çıkalım hep beraber herkes vatanı için savaşını versin kimin vatanı kimin vatanı için savaşıyoruz hayatının baharında gariban anadolu çocuğunun dışında kime oluyor olan kimin yüreği yanıyor. vatan sağolsun olmasın kardeşim böyle vatan sağ falan olmasın ben niçin savaştığımı bilmediğim bir ülkede kusura bakmasınlar hiçbir şekilde vatan sağolsun diyemiyorum burada sesleniyorum artık yeter.