3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Silvan Lisesi duvarla çevrildi

Silvan İlçe Lisesi'nin etrafı 400 metre uzunluğunda, 3.5 metre yükseklikte istinat duvarı ile örülerek öğrencilerin güvenliği sağlanıyor.

Öğrencilerin güvenliği için okul etrafını beton duvar ve tel örgüler ile ördüklerine belirten Silvan Lisesi Müdürü Ali Tevşi, "Öğrenciler daha önce istinat duvarının olmamasıyla dışarıdaki sivil vatandaşlar tarafından rahatsız ediliyordu. Biz de okul yönetimi olarak bu önlemi almak için okul etrafını beton ve demirlerle kapattık. Okulun giriş kapısına güvenlik kulübesi yaptık. Özel güvenlik şirketi tarafından okulun güvenliği sağlanacak. Öğrenciler okula giriş ve çıkışlarında yaka kartı kullanacak yabancı hiç kimse okul içerisine giremeyecektir. Yaka kartını göstermeyen öğrenci okula alınmayacak. Okul yetkilileri ile görüşmek isteyenler kulübeden idaredeki yetkili arkadaşlara bildirilerek okula alınabilecektir. Okul etrafına istinat duvarı yapılmasıyla okulumuz güvenlikli hale gelecektir" dedi.

Okul etrafına istinat duvarının yapılmasına çok sevindiklerini dile getiren Silvan Lisesi öğrencileri, "Daha önce okulun etrafında istinat duvarının olmamasıyla okul bahçesine sivil vatandaşlar rahatlıkla girip çıkıyorlardı. İstinat duvarının yapılmasıyla okulumuz güvenlikli oldu. Bu durumdan dolayı çok mutluyuz" şeklinde konuştular.

.
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2008 Çarşamba 10:22:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
m.salih tayık IP: 88.238.108.xxx Tarih : 6.06.2008 13:36:53

çok ki çok iyi ettiniz bu okulu öyle yapmakta ben şagsen ben metemde okuyodum ama şimdi ist merek ettim nasıl diye valla tek kelimeyle mükemmel :d:d