3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Silvan'da AK Parti istişare toplantısı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından Silvan ilçesinde istişare toplantısı düzenlendi.


İstişare toplantısına AK Parti İl Başkanı Abdurrahim Hatapoğlu, Merkez İlçe Başkanı Adnan Nabikoğlu, Silvan İlçe Başkanı Nedim Kılıçaslan, AK Parti Diyarbakır Yönetim Kurulu üyeleri ile mahalle muhtarları ve AK Parti ilçe yönetimi katıldı. AK Parti İl Başkanı Abdurrahim Hatapoğlu, iktidara geldiklerinde hiç kimseye farklılıkla yaklaşmadıklarını ve bu bölgede KÖYDES projesi uygulandığını belirterek, "2009 yılında köylerin alt yapılarına başlanacak. Bölgemiz problemleri büyük olan bir bölge.
Çözebildiğimiz sorunları çözmeye çalışacağız. Biz iktidardaki bir siyasi partinin temsilcisi olarak Silvan ilçemizde bir toplantı gerçekleştirdik. Kişisel toplantıdan ziyade, Silvan merkez köylerinin sorunlarını da dinleyerek onların halkımızın genel taleplerini ve sorunlarını toplumsal olarak dinledik. Sorunlara son verilmesi konusunda gayret ve çaba sarf ettik. Bu ve bundan sonraki toplantılarımızda da sorunları masaya yatırılacağız. Ülkemizde ve bölgemizde meydana gelen gelişmeleri teşkilatımıza ve halkımıza ilettik. Bu toplantının faydalı olduğunu inanıyoruz. Bu inançla beraber Silvan halkımızın sorunlarını asgariye indirme çabasında olacağımıza inanıyoruz" dedi.


AK Parti Silvan İlçe Başkanı Nedim Kılıçaslan, "Yönetime geldiğimiz günden beri ilçemizde hizmetlerimiz, gerek yapı anlamında gerekse yatırımsal anlamlarda devam etmektedir. Bu toplantıların hem bizler için hem de teşkilatımız için çok faydalı olduğuna inanıyorum" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2008 Pazartesi 14:29:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
haseb21 IP: 88.247.65.xxx Tarih : 9.07.2008 14:04:29

Kısacası Gurur duyuyoruz Silvan daha önce de ak parti teşkilatını gördük ve M.Nedim KILIÇASLAN ' ın döneminide görüyoruz