3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Silvan'da köy okullarına inceleme

Silvan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Menaf Çelebi, köy ilköğretim okullarını gezerek çalışma ve yeni projeler hakkında öğretmenlerden bilgi aldı.

Milli Eğitim Şube Müdürü Menaf Çelebi, "Göreve geldiğimiz günden beri ilçe merkezi ve köy ilköğretim ve diğer okullarımıza ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde oluşturduğumuz ekiplerle her hafta köy okullarını ziyaret edip, çalışmalar ve projeler hakkında bilgi alış-verişinde bulunuyoruz. Köy okullarında okuyan öğrencilerimizin sorunlarını dinleyip, çözüm yolunu üretmekteyiz. Bu okullarımızda yaşadığımız sıkıntıları da İlçe Kaymakamımızın eğitime olan duyarlılığı sayesinde kısa sürede en iyi şekilde çözmüş olmaktayız. Ziyaretlerde e-okul, İLSİS modüllerinin kullanımı, yeni öğretim sisteminin işleyiş ve yeni orta öğretim sistemine geçiş sistemi anlatılmakta, ziyaretler sonucunda ortaya çıkan sonuçlar doğrultusunda yol haritası belirlenip projeler belirlenmekte, gerekli komisyonlar oluşturmaktayız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 14:42:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mazlum yaşar IP: 88.231.142.xxx Tarih : 3.12.2008 14:41:59

ilgili şube müdürü bizide ziyarete geldi fakat sorduğum soruların hiç birine cevap vermedi çünkü menaf bey eğitim ile ilgili hiç bir bilgi ve yeteneğe sahip değildir.öğretmenlerin göreve gidip gitmediğini kontrol etmek için köylere gidiyorlar sonra bunun adına ziyaret diyorlar.milli eğtim bugüne kadar köy okullarının hangi sorunlarına çare bulmuşlarki bize sorunlarımızı soruyorlar