3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

STK'lardan AKP'ye ziyaret

Sivil Toplum Kuruluşları, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'na yeni atanan Ahmet Öcal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Diyarbakır'da bulunan Sivil Toplum Kuruluşları tarafından başta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, Güneydoğu Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Şahismail Bedirhanoğlu ile Diyarbakır Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Raif Türk ve çok sayıda işadamı AK Parti İl Başkanlığı'na atanan Ahmet Öcal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Müstakil Sanayici İşadamları Derneği Başkanı iken AK Parti İl Başkanı olan Ahmet Öcala'a STK'lardan destek gelirken, işadamları adına konuşan Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, Ahmet Öcal'ın daha önceden de iyi işler yaptığını belirterek "Ahmet kardeşimiz Müstakil Sanayici İşadamları Derneği Başkanı iken biz kendisini tanıyorduk ve kendiside bizim gibi bir sivil toplum örgütünün başındaydı. Bugün Ahmet kardeşimizi iyi bir yerde görmek bize gurur veriyor ki nitekim eski Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kutbettin Arzu'da iyi işler yaptı ve bugün Milletvekili. Umuyor ve diliyoruz ki biz birlik ve beraberlik içerisinde güzel işler yapacağız" dedi.

AK Parti İl Başkanlığı'na atanan Ahmet Öcal, hayırlı olsun ziyaretine gelen STK'lara teşekkür ederek "Ben eskiden sizin taraftaydım ama şimdi bu taraftayım. Siz şimdi eksiklerimizi görüp bize söyleyeceksiniz bizde eksiklerimizi tamamlayacağız ve hep birlik olacağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 18:04:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?