3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

SunExspress 4 yeni uçak alıyor

SunExspress Satış ve Pazarlama Müdürü Emre Bahtoğlu kuruldukları gündem bu güne kadar Diyarbakır'da 300 bin yolcu taşıdıklarını söyledi.

Türk Hava Yolları ve Lutfhansa'nın ortak kuruluşu SunExspress Satış ve Pazarlama Müdürü Emre Bahtoğlu Diyarbakır'da basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda uçuşlarla ilgili bilgi veren Bahtoğlu, Diyarbakır müşterisinden çok memnun olduklarını ve Diyarbakır'dan başka illere giden yeni seferler planladıklarını belirterek "Kurulduğumuz günden bu yana Diyarbakır'a 300 bin yolcu taşıdık. Diyarbakır'dan İzmir, Antalya, Bursa ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na yolcu taşıdık. Diyarbakır'da son 6 ayımıza baktığımızda 300 bin yolcunun 100 bin yolcusunu son 6 ay içerisinde taşıdık. Biz bu sayıları katlaya katlaya arttırmayı düşünüyoruz ve SunEkspress'te Diyarbakır için önemlidir, çünkü Diyarbakır'dan en çok ile giden uçak firması bizimdir. Bizim uçak sayımız arttıkça Diyarbakır'dan başka illere olan uçak seferlerimizi de arttıracağız. Diyarbakır müşterisinden çok memnunuz ve diğer illere de uçmayı planlıyoruz. Şuanda 17 uçağımız var ve 4 yeni uçak daha alarak iç hat uçuşlarımızı geliştirmek istiyoruz. Diyarbakır Türkiye'de önemli bir yer olduğu için diğer illerle bağlantısını daha kolay sağlamak için biz Diyarbakır'dan diğer illere başka seferler düzenlemeyi de düşünüyoruz" dedi.

Türk Hava Yolları ve Lutfhansa'nın ortak kuruluşu SunExspress Satış ve Pazarlama Müdürü Emre Bahtoğlu, otobüsle seyahat etmeye alışkın olan vatandaşların ufak bir gecikmede sinirlendiklerini ama kendileri için önemli olanın güvenlik olduğunu belirterek "Biz güvenlik konusunda çok hassasız ve en ufak bir şüphede seferi iptal etmeye kadar gidebiliriz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2008 Cuma 16:08:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?