3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Sur İçi'nin sorunları masaya yatırıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir kentin sorunlarını çözmek amacıyla Suriçi'ndeki mahallelerin muhtarları ile bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı'nın organizasyonunda gerçekleşen toplantıya 15 mahalle muhtarı katılırken, toplantıda DTP Diyarbakır İl Başkanı Necdet Atalay, Suriçi Belediye Başkan Vekili Hüseyin Kaya, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fahrettin Çağdaş, DİSKİ Genel Müdürü Yaşar Sarı, Başkan Danışmanı İlhan Diken, Gaffur Şen ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı İhsan Yüce hazır bulundu. Toplantının başında kısa bir konuşma yapan Başkan Baydemir, Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı ekiplerinin Suriçi bölgesinde muhtarlarla yapmış olduğu ön araştırmalar sonucunda tespit edilen sorunlar için bir araya geldiklerini belirtti. Baydemir, Anakent Belediyesi olarak tespit edilen sorunları imkanlar dahilinde çözme gücünü göstereceklerini ancak güçlerinin yetmediği konuları da açık bir şekilde ortaya koyacaklarını söyledi.

Sur içi bölgesinin kanalizasyon sorunundan temizliğe kadar muhtarlardan bütün sorunları ayrıntıları ile ortaya koymalarını isteyen Baydemir, daha önce de benzer toplantıları Yenişehir, Bağlar ve Kayapınar bölgelerinin muhtarları ile de gerçekleştirdiklerini belirtti. Sur içi bölgesinin sorunlarının tartışıldığı toplantıda muhtarlar tek tek konuşarak mahallerinde yaşanan sorunları ve talepleri dile getirdi.

..
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2008 Salı 18:04:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?