3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Taraftar Tanrıseven'i ziyaret ettiler

Diyarbakırspor taraftar gruplarından Özgençler Grubu temsilcileri Amigo Nizam ve Murat Deniz taraftarlar adına Çınar Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret ederek Diyarbakırspor atkısı ve üzerinde Öz Gençler Grubu Fahri Başkanı yazılı bir fotoğraf hediye ettiler.


Diyarbakır Vali Yardımcılığı görevini yürütürken 2007-2008 sezonunun ilk yarısında Diyarbakırspor'da Fahri başkanlık görevini yapan Tanrıseven'in taraftarların gönlünde apayrı bir yeri olduğunu ifade eden grup temsilcileri "Diyarbakırspor'a katkılarından dolayı ve taraftarlara yaklaşımından dolayı kendilerine minnettarız. Görev yaptığı sürede takımımız için canla başla çalışarak büyük destekleri oldu. Biz de Diyarbakırspor'a göstermiş oldukları bu desteklerden dolayı kendilerini Özgençler Grubu Fahri Başkanı olarak seçtik" dedi.


Kaymakam Tanrıseven de Özgençler grubu temsilcilerine teşekkür ederek. "Diyarbakırspor çocukluğumdan beri tuttuğum takımdı ve bu takıma elimden geldiğince hizmet etmeye çalıştım. Az da olsa bu takıma katkıda bulunmuşsam ne mutlu bana. Diyarbakırspor sadece Diyarbakırlıların değil tüm bölge halkının tuttuğu ve sempati duyduğu bir takımdır. Herkesin üzerine düşeni yapması ve bu takıma sahip çıkması gerekir" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 16:52:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?