3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Taraftara stada gel çağrısı

Diyarbakırspor taraftarlarının yönetimle kaynaşma toplantıları devam ediyor. 'Öz Gençler Biz' taraftar grubu yeşil-kırmızılı yönetime çiğ köfte ziyafeti verdi.


Diyarbakırspor'da birlik beraberlik toplantıları devam ediyor. Öz Gençler Biz taraftar grubu Diyarbakırspor yönetimine Pilmen Restorant'ta çiğ köfte ziyafeti çekti. Kalabalık bir taraftar gurubunun katıldığı toplantıda konuşan Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Adnan Öktüren, "Kulubümüz birlik beraberlik yeridir. Onu herkesin sevmesi gerekmektedir. Bu sağlanırsa başarı sağlanır" dedi.


Birlik ve beraberlikle takımın eski dönemlerdeki başarısını yakalayacağına inandığını belirten Başkan Öktüren, "Herkesin kulübüne destek olması gerekmektedir. Diyarbakırspor maçlarını 2-3 bin kişi önünde oynamamalıdır. Tribünlerimiz eskisi gibi dolup taşmalıdır. Kulübümüze borçlandırılmaktan başka hiç bir şey yapılmamış. Her türlü güzelliğe sahip olan takımımızın asıl yeri Süper Lig'dir. Takımımıza gerekli transferleri yapıyoruz. Yeter ki takımımız başarılı olsun. Bunu sağlamak hepimizin birlik beraberliğiyle olur. Şimdi önümüzde uzun bir maraton var. Önemli maçlar oynayacağız. Futbolcularımızın büyük desteğe ihtiyacı vardır. Bunu da sizler sağlayacaksınız. Bizler de başarılı olmak için yeniden yönetime geldik. Taraftarlarımız tek yumruk olmalı birlik beraberliklerini kaybetmemeli ki Diyarbakırspor da şahlansın" şeklinde konuştu.


Konuşmasının ardından Adnan Öktüren, uzun süre alkışlandı.

iha
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2008 Çarşamba 11:31:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?