3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Taraftarlardan baklava sürprizi

Diyarbakırspor, Bank Asya 1. Lig'in 27. haftasında sahasında oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Diyarbakırspor taraftarları, futbolculara idman sonrasında baklava ikram ederek moral verdi.

Eskişehirspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Diyarbakırspor'da yeşil-kırmızılı taraftarlar antrenmanın ardından futbolculara baklava ikram etti. Diyarbakırspor Taraftarlar Derneği Başkanı Zülküf İşlek, futbolcularımızla artık tam anlamıyla bütünleştiklerini vurgulayarak, "Futbolcularımıza Eskişehirspor maçı öncesi moral verdik. Onların yanında olduğumuzu gösterdik. Yaptıkları idman boyunca destekçileri olduk. Antrenman sonrasında kendilerine tatlı ikram ettik ve kendilerinden pazar günkü maçta tatlı bir sonuç istedik. Onlar da bize galibiyet sözü verdiler. Kendileriyle tatlı yedik tatlı konuştuk. Tüm taraftarlarımıza çağrıda bulunuyoruz pazar günü Atatürk Stadı'nın tribünlerinde tek ses ve tek yumruk olalım. Rakibimizi evine eli boş göndermek için futbolcularımıza büyük destek verip onları sahada şahlandıralım" dedi.

Diyarbakırspor Kulübü Genel Kaptanı Salih Akçadağ, taraftarların tatlı jestinin futbolculara moral verdiğini belirterek, "Pazar günü bize galibiyet lazım. Bunun için varımızı yoğumuzu ortaya koymalıyız. Sahadan alacağımız 3 puan bize büyük avantaj sağlayacaktır. Evimizde oynuyoruz tüm avantajlarımızı kullanmalıyız. Tek çıkar yolumuz galibiyettir. Pazar günü zafer günümüz olmalıdır. Bunun için de taraftarlarımıza büyük iş düşüyor" diye konuştu.

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur ise Eskişehirspor maçına hazır olduklarını söyleyerek, "Artık bizim için sahada alacağımız sonuç önemlidir. Üstelik evimizde oynuyoruz. Bu avantajımızı iyi kullanmalıyız. Bazı eksiklerimiz var ama diğer oyuncularımız arkadaşlarının yerlerini dolduracaklar. Bundan eminim. Biz her yönümüzle maçımıza hazırız" şeklinde konuştu.

Taraftarlara baklava ikramı nedeniyle teşekkür eden yeşil-kırmızılı futbolcu İlhan Var, "Taraftarlarımıza bize büyük moral verdikleri için teşekkür ederim. Biz onlarsız, onlar bizsiz olmaz. İnşallah bu maçımızı kazanıp hep birlikte güleriz. Ben ve arkadaşlarımın morali yüksek. Bunu sahaya yansıtıp istediğimizi alacağımıza inanıyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 22 Mart 2008 Cumartesi 13:26:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?