3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Tek hedef 3 puan

Diyarbakırspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını mutlak galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Coşkun Demirbakan yönetiminde yapılan antrenmanda Yeşil-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından tatik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Kayseri deplasmanından galibiyetle dönmek istediklerini belirterek, "Kesinlikle toparlanacağız. Sahamızda kaybettiğimiz puanları telafi etmek istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var. Yarın yapacağımız idman sonrası Kayseri'ye hareket edeceğiz. Kayseri deplasmanından galibiyetle dönmeyi hedefliyoruz. Kayseri Erciyesspor maçında alacağımız bir galibiyet bizi düzlüğe çıkarır" dedi.

Kulüp Başkanı Adnan Öktüren ise, acil olarak toparlanmak zorunda olduklarını ifade ederek, "Bu hafta deplasmanda Erciyesspor ile karşılaşacağız. Teknik heyetimiz ve futbolcularımızla görüştük. Takımda moraller yerinde. Tüm camiamız bayramı üzgün geçirdi. Tekrar camianın gönlünü kazanmalıyız. Taraftarlarımızdan takımlarını desteklemeye ve bize güvenmeye devam etmelerini istiyoruz. Hepimizin tek bir gayesi var, o da Diyarbakırspor'u layık olduğu yere taşımak" diye konuştu.

Yeşil-kırmızılı futbolcular Mahmut Hanefi ve Ufuk Bayraktar ise, takım olarak düzeleceklerini ve seri galibiyetler alacaklarını ifade ettiler. Taraftarları üzdükleri için büyük üzüntü yaşadıklarını belirten Mahmut Hanefi ile Ufuk Bayraktar, "Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Erciyesspor maçından başlayarak, başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. Güçlü bir kadromuz ve takımda iyi bir ortam var. Herhangi bir sorunumuz yok. Artık üzerimizdeki kara bulutları dağıtmak istiyoruz. Erciyesspor'u yenerek camiamızı sevindirmek ve çıkışa geçmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2008 Perşembe 17:01:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?