7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Tek hedef galibiyet

DİYARBAKIRSPOR ANKARA'YA ÜMİTLİ GİDİYOR

Diyarbakırspor, Turkcell Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Yeşil-kırmızılı takım, teknik direktör Güvenç Kurtar yönetiminde bugün yaptığı antermanla hazırlıklarına devam etti. Antrenman öncesinde teknik direktör Güvenç Kurtar, futbolcularıyla kısa bir toplantı yaptı.

Antrenmanda futbolcular fizik kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaparken, antrenman boyunca teknik heyetin sürekli futbolcuları uyarması dikkat çekti.

Diyarbakırspor'un tecrübeli savunma futbolcusu Baki Mercimek, sahalarının kapanmasının kendileri için kötü olduğunu belirterek, "Yaşadığımız olaylar bütün futbolcuları gerdi. Hem Diyarbakır halkını, hem de futbolcuları üzüldü. Ayrıca 6 puan vardı onları kaybettik. Taraftarımızın önünde oynamamızın mutsuzluğu var. Şimdi sürekli deplasmanda oynayacağız. Yine de Kocaeli'nde oynadığımız maçta 3 puan aldığımız için çok mutluyuz. Herşeyimizi ortaya koyup Diyarbakırspor'u ligde tutmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Yeşil-kırmızılı futbolcu Burak Karaduman da 3 haftadır çok gerilimli bir ortam içinde olduklarını ifade ederek, "Bu gergin ortamdan kurtulmamız için alacağımız bir galibiyet çok önemliydi. Bu galibiyetin bir anlamı olabilmesi için önümüzdeki maçta Gençlerbirliği'ni yenmemiz gerekiyor. Onun için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. İnşallah Ankara'da galibiyet alıp taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz. Bundan sonraki maçlarımızda lehimize puanlar almalıyız" diye konuştu.

DİYARBAKIRSPOR ANKARA'YA ÜMİTLİ GİDİYOR
DİYARBAKIRSPOR ANKARA'YA ÜMİTLİ GİDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 11:20:04
Güncelleme :24 Mart 2010 Çarşamba 18:50:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?