3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Tek hedef galibiyet

Bank Asya 1. Lig'in güçlü takımlarından Diyarbakırspor'da gözler Kardemir Karabükspor maçına çevrildi. Yeşil-kırmızılı takımın futbolcuları galibiyet için ant içerken, Kulüp Başkanı Adnan Öktüren, maçı kazanacaklarını söyledi.

Hafta içerisinde Teknik Direktör Çoşkun Demirbakan yönetiminde günde çift idman yaparak zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa giren Diyarbakırspor'da futbolcular galibiyet için ant içti. Diyarbakırspor'un tecrübeli futbolcusu Çoşkun Birdal, zorlu maça çok iyi hazırladıklarını ifade ederek, "Bu maça kaptan olarak sahaya çıkacağım. Bütün futbolcu arkadaşlarım ile konuştum hepsi maçı kazanacakları sözü verdiler. Biz galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz. Rakibimiz güçlü ancak bizim de kendi sahamızda puan kaybetmeye tahammülümüz yok. Bu maçtan gol atıp taraftarları sevindirmek istiyorum" dedi.

Sahalarında oynayacakları maçın kendileri için büyük bir avantaj olduğunu belirten Yeşil-kırmızılı takımın Teknik Direktörü Çoşkun Demirbakan, ligdeki çıkışlarını sürdürebilmek için Karabükspor maçında galip gelmeleri gerektiğini vurgulayarak, "Her yönümüzle bu maçımıza hazırız. Futbolcularımızın moralleri yerinde. Tümü kazanma arzusu ile dolu. Hafta başından beri sürdürdüğümüz çalışmalarımız istediğimiz şekilde geçti. Maçımızı galibiyetle kapatıp 11 olan puanımızı 14'e çıkartmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kulüp Başkanı Adnan Öktüren ise zorlu maçtan galibiyetle ayrılan taraf olacaklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2008 Cumartesi 13:53:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?