3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Teknik heyet ve futbolculara ceza

Diyarbakırspor'da kendi sahasında Giresunspor karşısında aldığı mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Kulüp Başkanı Adnan Öktüren, ilk 6'ya kalmak için ayaklarına gelen fırsatı teptiklerini belirterek, "Kesin galibiyet için çıktığımız maçı kaybetmemiz bizim için şok oldu. 82. dakikaya kadar galip durumdayken, üst üste iki gol yiyerek sahadan yenilgiyle ayrıldık. Galibiyetlere nasıl prim veriyorsak, Giresunspor mağlubiyetine de en ağır cezayı vereceğiz. Eğer bu maçımızı kazansaydık 47 puanla ligde 5. sıraya yükselecektik. Hedefimize bir adım daha yaklaşacaktık. Golü attıktan sonra sahada hiçbir varlık gösteremedik. Taraftarlarımızın gösterdiği tepki de haklıdır. Onlar, takımlarını Süper Lig'de görmek istiyor. Yönetim de elinden gelen tüm olanakları sarf ederek, görevini fazlasıyla yapıyor. Giresunspor mağlubiyetinin suçlusu yönetim değildir. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız artık şapkalarını önlerine koyup nerede hata yaptıklarını düşünsünler. Bu yenilgiden ders çıkarmalıyız. Tüm taraftarlarımızdan özür diliyoruz" dedi.

Basın Sözcüsü Ömer Serdar Çimen ise, "Kazanacağımız maçı rakibimize adeta hediye ettik. Bu mağlubiyetle ilk 6 şansımızı zora soktuk. Maçın son 8 dakikasında iki gol yememiz hem bizi hem de taraftarlarımızı üzdü. Futbolcularımız rehavete kapıldılar. Maçın 90 dakika olduğunu unuttular. Bu mağlubiyet bizim için kapanması zor bir yara olmuştur. Yönetim olarak gereken tedbirleri alacağız" diye konuştu.

Teknik Direktör Mustafa Uğur da, Giresunspor karşısında sergiledikleri futbolla hiçbir rakiplerini yenmelerinin mümkün olmadığını ifade ederek, "İki maç üst üste kazandıktan sonra futbolcularımızda biraz gevşeme oldu. Giresunspor karşısında beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Bu kaybı telafi etmelinin yollarını arayıp, bunu gerçekleştirmeliyiz. Rakibimizin konumu nedeniyle zor bir maç olacağını biliyorduk. Bunu oyuncularımıza izah ettik. Kötü bir futbol sergiledik. Giresunspor bizden daha iyi oynadı, onları tebrik ediyorum. İlk kez tribünler doluydu. Ligde kalan 5 maçımızı daha iyi değerlendirmeliyiz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2008 Pazartesi 13:24:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?