3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Üniversitelilerden ilkokula kitap yardımı

Diyarbakır Yerel Gündem 21 Gençlik Meclisi üyesi Dicle Üniversitesi Öğrencileri Silvan ilçesinde bulunan 100. Yıl İlköğretim Okulu'na bin 200 adet kitap bağışladı.

Diyarbakır Yerel Gündem 21 Gençlik Meclisi üyesi Eyüp Yanık, "Her yıl farklı ilçelerdeki okullara kitap bağışında bulunmaktayız. Bu yıl da Silvan ilçesi 100. Yıl İlköğretim Okulumuza bin 200 adet değişik eğitim amaçlı kitapları getirerek okul müdürüne teslim ettik. 100. Yıl İlköğretim Okul Müdürü Cahit Akyol'un Meclisimize yapmış olduğu başvuruyu değerlendirerek biz de Meclisimizde durum değerlendirmesini yaparak kitap bağışında bulunduk. Bu kitap bağışlarımız ve çalışmalarımız her yıl devam edecektir" dedi.

100. Yıl İlköğretim Okulu Müdürü Cahit Akyol ise, okulda sadece 70 kitap bulunduğunu belirterek, "Ben ve çalışma arkadaşlarım kendi bünyemizde başlatmış olduğumuz kitap kampanyasında ilk olarak üniversite okuyan öğrencilere başvurduk. Diyarbakır Yerel Gündem 21 Gençlik Meclisi üyeleri bizim okulumuza kitap bağışlayacaklarını söylediler. Bizim de başlatmış olduğumuz kitap kampanyasının sonuç vermesi bizi sevindirmiştir. Diyarbakır Yerel Gündem 21 Gençlik Meclisi üyelerine böyle bir duyarlılık gösterdiklerinden dolayı tüm öğrencilere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2008 Salı 15:38:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?